SUSȚINĂTORI

de presedinte al CRLR.Am incredere si sper ca d-voastra sa va imlicati si in plan economic in relatia cu Fed.Rusa nu numai ce tine de educatie,cultura,folclor ca in prezent.D-zeu sa-va ajute.Eu personal as dori sa v-a votez la alegerile pentru functia

Ivanov Alexandru, Romania

Молодец.

Borisov Nikolai, Россия

Munca, pasiune, ambitie, comunicare, intelegere, tanara generatie, munca si SCHIMBARE. Acestea sunt cuvintele care il caracterizeaza pe viitorul Deputat, Tudor Afanasov. Suntem alaturi de tine.

Nicu Roman, Romania

Bafta, Fedea! Cred ca a venit si timpul si omul schimbarii in bine pentru Comunitatea noastra! Dumnezeu sa-ti ajute in demersul tau si in tot ce ti-ai propus!

Oleksy Kushevoy, Romania, Bucuresti

Желаем успехов и помощи от Господа в добром деле! Старообрядцы города Екабпилс, Латвия.

Volkovs Vasilijs, Latvia

si la torino sunt cei care sustin pentru a vedea o schimbare!

chirila ilie, torino

În ultima perioadă, discutând cu oameni din comunitatea noastră, cuvântul pe care l-am auzit cel mai des a fost ”schimbare”. Iar Tudor Afanasov este persoana potrivită să aducă această schimbare. Un tânăr cu principii sănătoase, cu o educație excelentă, un bun comunicator, implicat de ani de zile în activitățile și proiectele comunității rușilor lipoveni - sunt toate atribute care fac din Tudor Afanasov omul potrivit la locul potrivit. În programul lui Tudor Afanasov am regăsit cuvântul ”diaspora” și am apreciat foarte mult acest lucru. Pentru că știe că în afara granițelor țării noastre, în țări precum Italia, Spania, Grecia, trăiesc foarte mulți etnici de-ai noștri care, la fel ca și cei din țară, au nevoie de ajutor și de susținere în promovarea tradițiilor și culturii noastre. Te susțin și îți doresc să fii ceea ce a fost Portugalia la acest campionat european de fotbal (prietenii știu de ce!!!!) Ни пуха ни пера!!!

N.P, Italia

Eu stiu ca ai un suflet bun, cred ca tineretea si bucuria cu care faci lucrurile pentru comunitatea iti vor da sansa sa ne arati ce poti iar oamenii vor accepta ca schimbarea vine indiferent daca ei tin pasul cu ea sau nu.Sper sa aduci si credinta noastra acolo unde ii este locul....in inima oamenilor.Cred ca esti singurul care poate uni Comunitatea si Biserica si le poate da o singura inima.Dumnezeu sa fie alaturi de noi sa ne ajute sa intelegem ca trebuie sa ne propunem mai mult decat am primit pana acum si alaturi de tine sa te inconjoare de oameni buni, deschisi la minte si inima.Doamne ajuta!

Constantin Laura, Romania

In orice domeniu vine un timp când se simte nevoia unei schimbări în mai bine. Succes în alegeri. Respect.

Feodorov Constantin-Oleg, Romania

Te sustin cu mare drag! Avem nevoie de o schimbare. Avem nevoie de un lider cu adevarat!

Chersan Boris, Ro

Ma bucur sa am posibilitatea de a transmite un mesaj de sustinere pentru Tudor Afanasov,un om dedicat proiectelor in care crede,comunitatii careia ii apartine. Un bun crestin ortodox,un bun Roman,cu un set de valori culturale traditionale,date de o educatie familiala sanatoasa,autentica,din Nordul Bucovinei. Il sustin cu caldura,si ii doresc mult succes!! Leonard Toth Director Comercial UZUC S.A. Ploiesti

Toth Leonard, Romania

Vei castiga !

Roman Irina Georgiana, România

mult supces vei invinge

Sergan nichita, romania

DACA TE AJUTA, SUNT ALATURI DE TINE SI MEREU TE VOI SUSTINE ,ATAT CA ETNIC RUS STAROVER, CAT SI CA UNCHI ФЕДЯ , ТОЛЬКО ВПЕРЁД!

CLIMOV CONDRA, ROMANIA

Sucess!!!!

daniil zenoveiov, franta

Daca Dostoievski ti-ar spune, d-le viitor PRESEDINTE al CRLR, ca „Cel care merge calare nu-i bun tovaras de drum pentru cel care umbla pe jos“ (Feodor Dostoievski in „Umiliti si obiditi“) ti-ar recomanda, d-le viitor DEPUTAT si ales PRESEDINTE al CRLR: „Cauta sa ajungi un soare si atunci are să te vadă toata lumea!“ (Feodor Dostoievski în „Crima si pedeapsa“). Mult succes si Dumnezeu sa-ti fie calauza!

Daniel Ihorov, Romania

Успеха жёлаю тебя Феодор!!!

Sofron Marius, România

Тудор настоящий патриот Румынии и друг России! Думаб отношения между двумя странами наладятся если он станет депутатом!

Александр Немцев, Россия

După 16 ani în funcţia de deputat şi 12 ani în cea de preşedinte, cred că este timpul ca Domnul Miron Ignat să facă un pas în spate, având în vedere venerabila sa vârstă, sănătatea şubredă, precum şi faptul că, comunitatea noastră are nevoie de o imagine nouă, în care să fie unitate şi înţelegere între toţi ruşii lipoveni dar şi o relaţie mai bună cu biserica - principalul liant, cea care ne-a ţinut uniţi fiind credinţa strămoşilor noştri.

Platon Valentin, Romania

Felicitări pentru inițiativă și pentru toate realizările de până acum și mult succes pe mai departe! Sunt sigură că vei face multe lucruri frumoase pentru comunitatea rusilor lipoveni!

Alexandra Ilies, Romania

Mult success in acest demers deoarece CRLR are nevoie de un suflu si o viziune noua si consider ca esti persoana potrivita pentru acest lucru.

Penteleev Vasile, Romania

Va sprijinim, pentru ca ati demonstrat cat de harnic si cinstit ati dezvoltat relatiile internationale si speram ca exista posibilitatea in mai bine. Va incurajam sa continuati aceasta munca grea. Cu stima, Leonidas

KARAGIANNIS LEONDAS, ROMANIA

Mult succes! Rusii lipoveni au nevoie de un suflu nou.

Ivanov Valentin, Romania

Multe realizari si de acum inainte!

Petrisor Vasile, Romania

Mult succes, Tudor!

Paramanov Petronela, Romania

Un om care a facut foarte multe activitati cat eram si eu in Iasi la comunitate fara niciun venit! Un om care vrea sa nu se piarda obiceiurile si traditiile rusilor lipoveni!

Macarov Sergiu, Romania

Eu te sustin! Alaturi de multi tineri care doresc schimbare! Mult succes! Бог в помощь!

Ivan Larion, Romania

Sunt bucuros si mandru sa l pot sustine pe dragul meu prieten si coleg! Domnul Afanasov are o echipa dedicata de profesionisti! Sunt tineri, isi doresc lucruri noi care sa uneasca si care sa functioneze in favoarea comunitatii! Are deja proiecte viabile, proiecte care vor atrage bani, proiecte in care deja de cativa ani pune suflet si pasiune! Este momentul in care trebuie sa pastram trecutul ca punct de etalon si element de sfatuire si sa plecam spre viitor cu forte proaspete, idei noi si mult curaj!

Motantau Vlad, Romania

Mult succes , dorința și ambiția de care dai dovadă să-ți îndrume pașii în realizarea tuturor obiectivelor pe care ți le propui. Și să nu uiți că suntem alături de tine ....și suntem foarte mulți. Să ne reprezinți cu onestitate și curaj iar dragostea față de semenii tăi să te ambiționeze și mai mult în obținerea succesului deplin.

FILIP VICTOR, România

Hai Tudor!

Ana Simona Frantiu, Romania

Уважаемый Тудор, Мне очень понравилась Ваша политическая программа. Прочитав внимательнее все указанные Вами пункты в обоих разделов, надеюсь, что с Божией помощи, а также с поддержкой твоей команды и твоих сотрудников, все Ваши проекты сбудутся. Проанализировав Вашу деятельность за последние 3 года как показано на Вашем сайте, хотя мне кажется, что Вы еще молод, Вам все-таки удалось самостоятельно реализовать несколько удачных проектов в Вашей ассоциации и это для меня подтверждение, что Вы справитесь в Ваших новых должностях. Я заметил, что Вы постепенно и с усердием накапливали опыта в Ваших деятельностях, и поэтому я вижу у Вас огромный потенциал для развития нашей Общины в новом и свежем духе, и, с поддержкой всех наших соотечественников, я уверен, что Вы достигнете Вашей цели и станете Главном представителем русских-липован в Румынии, а также и тех, которые сейчас находятся за рубежом. Желаю Вам удачи в Вашей политической кампании и успехов в будущем! С уважением, Леон

Григоре Леон, Гибралтар

Бог на помощь Феодор победить етих Безбожников который являюца в нынешней Общины русских липован.

Sofron Marius, România

Mult succes in noul proiect! Speram ca echipa tanara si profesionista din jurul tau va aduce un suflu nou in Comuitate. Deja prin ceea ce ai realizat in cadrul Camerei de Cooperare Economică şi Culturală Romano-Rusă, demonstreaza ca esti ambitios si capabil. Бог тебе в помощь!

Andrei Oprea ,

Succes!

Anca Airoaie, Romania

multa bafta in aceste alegeri avem nevoie de tineri ca tine care au demonstrat ca merita cu adevarat aceasta functie asa sa te ajute bunul dumnezeu

Sergan nichita, rumania

Susținem candidatura Domnului Afanasov Tudor ( Feodor) pentru funcțiile de deputat în Parlamentul României din partea CRLR și respectiv președinte al CRLR.

Trifan Anica, România

CRLR sa devina o organizatie a intregii comunitati a rusilor ce traiesc pe pamant romanesc,iar conducerea sa vina in contact mai des cu etnicii.

Procop Petru, Romania

Era si timpul sa apara o alternativa . Mult succes !

Tihon Serghei , Romania , Bucuresti

Deși nu sunt membru al comunității rușilor lipoveni din România, consider că Tudor Afanasov ar fi nu doar un foarte bun reprezentant al acestei comunități în Parlament, ci și un foarte bun deputat pentru România. Îi urez lui Tudor mult succes!

Virgil Ștefan Nițulescu, România

Salut.. Din partea mea ai tot sprijinul..Mult succes si Doamne ajuta

Dumitrica Adrian, Romania

Felicitari pentru initiativa si Dumnezeu sa te ajute! Sunt sigura ca te vei implicat foarte mult. Vor fi mari schimbări la nivelul Comunității!!!

Stefura Anna, Romania

Succes in campanie!

xenofont pavel, romania

Noroc in alegeri!!Consider ca esti persoana potrivita care poate reprezenta comunitatea rusilor din romania cu succes!

Afanasov Corina, Romania/Suceava

Mult noroc si succes in alegeri!libertate,egalitate si solidaritate

Afanasov stefan radu, Romania/Suceava

Dupa 26 de ani de existenta anosta a Comunitatii Rusilor Lipoveni in Romania , in mod sigur a venit vremea si pentru altceva / altcineva. Altceva / altcineva care chiar sa ne reprezinte si sa simtim ca exista cineva care se ocupa de minoritatea si comunitatea noastra . Aceasta schimbare nu poate fi facuta decat cu oameni , iar omul cel mai potrivit pentru asta este Tudor Afanasov . Succes !

Paul Filip , Romania , Bucuresti

CREZI CĂ INTENȚILE MELE SUNT BUNE ?

Susține-mă / поддержи