TUDOR AFANASOV A PARTICIPAT LA PREZENTAREA CANALULUI RUSESC ELLO TV

In data de 20 mai 2014, a avut loc – ȋn sala Opera de la etajul 2 al Hotelului “Intercontinental” din București – prezentarea canalului video ELLO TV (https://www.youtube.com/user/ELLO), partener al YouTube și susținǎtor al tinerelor talente și promotor al numelor consacrate din muzica contemporanǎ din Rusia și din spațiul Comunitǎții Statelor Independente.
Reprezentanții ELLO - d-l Val Segal, CEO și d-na Stella Graur, partnership director pentru Moldova and Romania - , au prezentat asistenței principalele caracteristici ale platformei ELLO, subliniind noul design al paginilor de Internet care oferǎ noi facilitǎți utilizatorilor, posibilitǎțile nelimitate de gǎzduire a reclamelor pentru firmele-partenere și modalitǎțile de promovare eficientǎ artiștilor.
La prezentare au participat reprezentanții CCECRR. D-l Tudor Afanasov, președinte al CCECRR, a adresat propuneri de parteneriat pentru conducerea ELLO, constȋnd ȋn facilitarea de cǎtre CCECRR a contactelor dintre ELLO și firmele romanești interesate ȋn reclamǎ video focusatǎ pe audiențe specifice (sex, vȋrstǎ, țarǎ, regiune).
De asemenea, d-l Afanasov, președinte al CCECR, a propus organizarea – cu sprijinul ELLO – a unor campanii publicitare pentru promovarea turismului romanesc ȋn Rusia și ȋn țǎrile membre ale Comunitǎții Statelor Independente, precum și pentru popularizarea ȋn rȋndul publicului romanesc a posibilitǎților turistice oferite de Rusia. Nu a fost uitatǎ nici promovarea artiștilor – cu mențiunea succesului pe care l-ar putea avea concerte, festivaluri și alte astfel de activitǎți culturale care sǎ valorifice ȋndeosebi muzica folcloricǎ, tradiționalǎ, sau noile tendințe ȋn muzica contemporanǎ din Romania și țǎrile membre ale Comunitǎții Statelor Independente.
Reprezentanții ELLO s-au arǎtat foarte interesați și dornici – pe de o parte – de a gǎzdui spoturi publicitare (ȋn toate variantele oferite de ELLO TV) pentru firme romanești interesate, parteneri, sau sponsori, iar pe de altǎ parte – sǎ se implice ȋn organizarea de evenimente cu participarea artiștilor strǎini ȋn Romania și sǎ sprijine turneele artiștilor romani ȋn Rusia și țǎrile membre ale Comunitǎții Statelor Independente.
In vederea cooperǎrii bilaterale, CCECRR a propus organizarea cȋt mai curȋnd posibil a unei reuniuni cu firme și organizații patronale romanești care sǎ utilizeze cu succes serviciile de reclamǎ oferite de canalul ELLO TV.